Remiză pe malul mării!

0
0

  • Liga 2, etapa 10 – Farul – CS Mioveni 1-1(1-0)



CS Mioveni a obținut ieri un punct în deplasarea de la Constanța, echipa antrenată de Alexandru Pelici încheind 1-1, meciul cu Farul.


Galben – verzii au controlat în mare parte jocul și au ratat cele mai mari ocazii ale partidei, însă nu a fost de ajuns pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc. Gazdele au deschis scorul în minutul 20 prin Bălan care a preluat în careul mic de lângă Constantin și a marcat cu un șut imparabil, su­b bară. În minutul 37, Istfan a trimis balonul în bară cu un șut plasat de la 16 m. Egalarea a venit în minutul 51, Oancea fiind faultat în careu, iar Rusu transformând de la punctul cu var. La ultima fază a meciului, Massaro a blocat o degajare a portarului advers, însă deși a rămas cu poarta goală, s-a împiedicat, gooal-keeperul marinarilor a revenit și a respins în corner.
Caseta tehnică:
Farul Constanța: Dur-Bozoancă – Băjan, M. Leca, V. Lică (Cărăruș 85′), D. Panait – Fl. Bălan, Bîrnoi, Antoche (cpt.), Al. Stoica (Greu 77′) – Banyoi, Măzărache (Ant. Cruceru 62′). Rezerve neutilizate: Fara – Carabela, Rob. Silaghi, Șt. Rus, Hordouan. Antrenor: Ianis Zicu
CS Mioveni: Ius. Popescu – Oancea, Garutti, Burnea (cpt.), F. Constantin (Mar 36′) – Sz. Vereș, M. Chindriș (Sg. Negruț 80′) – Ișfan (D. Toma 80′), Velbrum (Massaro 70′), Coșereanu (Rădescu 70′) – Bg. Rusu. Rezerve neutilizate: Val. Sima – Al. Iacob, Gherghe, C-tin. Șerban. Antrenor: Alexandru Pelici. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.