Octogenar dispărut între biserică şi casă!

0
0

Un adept al religiei penticostale este că­utat de rude şi fraţii săi după ce a dispă­rut de acasă. Ionel Costache de 80 de ani, din comuna Ciofrângeni a plecat la biserică, dar nu a ajuns acolo, nici nu s-a întors acasă.
Ionel Costache a plecat de acasă duminică, în urmă cu o săptămână. Le-a spus rudelor că merge la Biserica Penticostală Tigveni. Mergea des acolo, însă de regulă era dus de rude. Atunci a plecat singur şi nu a mai ajuns. Apropiaţii l-au căutat câteva zile la rând, sperând că îi vor da de urmă. Nu l-au găsit şi vineri seara au sesizat poliţia. Nici oamenii legii nu au avut mai mult noroc. Poliţiştii fac apel la cetăţenii care l-au văzut pe Ionel Costache şi pot furniza relaţii despre acesta să sune la 112.
Persoanele care pot oferi detalii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeş, telefon 0248/721519. Semnalmente: 1,80 m înălţime, aproximativ 80 de kg, ochi căprui, păr alb, faţa rotundă. Vestimentaţia la data plecării: geacă neagră din piele, pantaloni bej din stofă, cămaşă albă, pantofi negri din piele şi o borsetă. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.