Fetele de la Dacia, în grafic la al doilea turneu!

0
0

  • Au câştigat două din primele trei partide disputate. Astăzi joacă împotriva campioanei



Hand­balis­tele de la CS Da­cia Mioveni sunt în graphic la al doilea tur­neu al sezo­nului, elevele antrenate de Gheorghe Covaciu obinând do­uă victorii în primele trei partide dis­putate la Sf Gheor­ghe.


Astfel, joi, la primul joc desfăşurat la turneu, CS Dacia Mioveni a obţinut prima victorie din istoria clubului în prima ligă națională. Argeşencele s-au impus cu 32-25 (21-13) în fața Universității Cluj, după o partidă dominată de la un capăt la altul. Vineri, a urmat partida cu SCM Craiova una dintre reprezentantele noastre în Cupe, iar oltencele s-au impus destul de greu, cu 28-25 (16-15), scorul şi partida fiind destul de strânse.
Duminică a urmat a treia partidă, iar elevele antrenate de Gheorghe Covaciu și Daniel Gheorghe s-au impus cu 30-27 (18-16) în fața ACS Crișul Chișineu Criș, după o partidă extrem de disputată. După patru etape în Liga Florilor MOL, CS Dacia Mioveni se află la a doua victorie, fapt ce susține linia obiectivului stabilit, rămânerea în primul eșalon al handbalului feminin românesc.
Marți, 3 noiembrie, CS Dacia Mioveni 2012 joacă împotriva SCM Rm. Vâlcea, campioana ţării. Partida se va desfășura în sala ¨Kati Szabo¨ din Sf. Gheorghe, de la ora 11.00. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.