Şoferul groazei, arestat!

0
0

Un tânăr a fost reţinut de poliţiştii Secţiei 3 şi în aceeaşi zi a primit şi mandat de arestare preventivă. Acesta a condus băut şi fără permis, fiind urmărit de oamenii legii după ce a refuzat să oprească!
Marian A. în vârstă de 22 de ani, din comuna Merişani, se afla joi seara la volanul unui Volkswagen, pe strada Independenței din Pitești. Un echipaj de la Secția 3 Poliție i-a făcut semn să tragă pe dreapta. În loc să se supună, şoferul a accelerat, încercând să dispară. Oamenii legii au pornit în urmărirea sa. Cu echipajul pe urmele sale, individul a ajuns pe strada Dromichete, a oprit şi a luat-o la goană împreună cu pasagerul din dreapta. Au fost prinşi în scurt timp, iar Marian A. a recunoscut că el a condus maşina. A fost testat, etilotestul indicând o concentraţie de alcool de 0,48 la mie în aerul expirat. Poliţiştii au stabilit că nu posedă nici permis de conducere.
Au emis pe numele lui o ordonanţă de reţinere şi în aceeaşi seară l-au dus la Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis cererea şi au emis pe numele lui Marian A. un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Inculpatul a contestat decizia, care nu este definitivă. Va rămâne în arest până când Tribunalul Argeş va judeca contestaţia. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.