Şoferiţa beată a ajuns cu maşina-n stâlp!

0



Un accident petrecut ieri dimineaţă în jurul orei 4.00 au ridicat semne de întrebare pentru poliţiştii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni care au făcut cercetările la faţa locului. Oamenii legii nu pricepeau din ce cauză a pierdut control volanului şoferiţa care lovise un stâlp de suţinere e firelor electrice Au înţeles după ce au testat-o! Era beată!


Oamenii legii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, cu un singur autoturism, pe raza localităţii Davideşti. La faţa locului, s-a stabilit că Denisa Mihaela M., de 36 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism Volkswagen Golf pe DN 73D, pe raza localităţii de domiciliu. Se îndrepta spre Mioveni, când pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă. Maşina s-a izbit de un stâlp de susţinere a firelor electrice. În urma impactului, cea de la volan a fost rănită uşor. Ea a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital.
În timpul cercetărilor, oamenii legii au pus-o pe şoferiţă să sufle în etilotest. Aparatul indica o concentraţie de alcool de 1,04 la mie, în aerul expirat, ceea ce de regulă înseamnă o alcoolemie dublă va valoare. Altfel spus, femeia era beată criţă! Pe numele său a fost întocmit dosar penal. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.