Locuri limitate la Filarmonica Piteşti

0



După ce oraşul Piteşti a depăşit coeficientul de 1,5 la 1000 de locuitori privind rata de infectare cu SARS CoV-2, timp de 14 zile vor fi neceare măsuri speciale pentru reducerea numărului de cazuri. Filarmonica Pitești anunţă că a redus numărul de locuri disponibile, în sală fiind acceptate la spectacole numai 125 persoane. Totul pentru a putea fi păstrată distanţa necesară între spectaotri.


Ca urmare a depășirii ratei de infectare cu noul coronavirus, începând ieri, la Filarmonica Pitești s-a redus numărul de locuri pentru spectatori. Dacă până acum, 50% din public putea participa la concertele camerale sau simfonice, timp de 14 zile, doar 30% dintre spectatori vor putea fi prezenți în sala de concert, mai exact 125 de persoane.
Publicul se poate prezenta la sală cu o oră înainte de începerea concertului, respectând toate regulile pentru evitarea contaminării cu noul coronavirus: măsurarea temperaturii înainte de intrare, dezinfectant și purtarea obligatorie a măștii pe toată durata concertului.
La concertele din actuala stagiune (până la finele anului), nu se vor mai putea respecta locurile înscrise pe abonamen­te, spectatorii așezându-se în ordinea sosirii doar pe locurile mar­cate disponibile din sală, este anunţul făcut de Filarmonica Piteşti. M.S.