FC Argeş își află astăzi adversarul din Cupei României

2
0



FRF a anunţat că tragerea la sorţi pentru 16-imile de finală ale Cupei României, ediţia 2020-2021, va avea loc astăzi, la Casa Fotbalu­lui, începând cu ora 15:30. În această rundă vor intra în competiţie şi cluburile din Liga 1.


Jocurile din cadrul şaisprezecimilor Cupei României vor avea loc în ziua de 28 noiembrie cu începere de la ora 13:30, cu excepţia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF. Jocurile din şaisprezecimile, optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. Meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma.
Cum s-au împărțit echipele
În Urna A au fost repartizate echipele care au ajuns în optimile Cupei României din sezonul precedent. În Urna B se regăsesc celelalte echipe care s-au calificat în faza şaisprezecimilor de finală. Se grupează echipele din urna A cu echipe din urna B (12 jocuri) şi, în continuare, cele 8 echipe rămase în urna B se grupează între ele (4 jocuri).
Urna A:
Universitatea Craiova, Astra Giurgiu, FC Botoşani, FCSB, FC Hermannstadt, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Academica Clinceni, FC Voluntari, Politehnica Iaşi, Dinamo 1948 SA, FC Petrolul Ploieşti, Universitatea Cluj.
Urna B:
CFR Cluj, Gaz Metan Mediaş, Viitorul Constanţa, Chindia Târgovişte, UTA Arad, FC Argeş, Turris-Oltul Turnu Măgurele, SCM Gloria Buzău, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Farul Constanţa, ASU Politehnica Timişoara, Dunărea Călăraşi, Ripensia Timişoara, Concordia Chiajna, Csikszereda Miercurea Ciuc, U Craiova 1948 SA, Progresul Spartac, Ceahlăul Piatra Neamţ, CSC Sânmartin, Huşana Huşi. M.D.


2 COMENTARII

  1. Sa explice Gentea, Foamete, Stoica si mai noi Secretarul General al FC Arges, Alin Visan, de ce l-au schimbat pe Badea!! Dupa meciul cu Sepsi s-au intalnit toti in oras cu Dragos Radu.
    Prin oras se vorbea ca Gentea se baga la echipa si Badea nu accepta asta. Acum face ce vrea..

  2. FC Argeș o umbra a echipei de altădată.A ajuns o echipa dominata total in prima repriza a meciului cu CFR Cluj.Greșeli nepermise la cele doua goluri .Fără viteza de joc , jucatori fără valoare,vin vremuri grele.Fără Malele sau alt jucător de valoare in atac nu poți emite pretenții .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.