Victorie fără emoţii pentru campioana României

0

  • FC Argeş – CFR Cluj 0-2 (0-2) A marcat: Rondon (min.14,24)



FC Argeş rămâne în zona fierbinte a clasamentului după ce a pierdut cu 0-2 confruntarea de duminică seară, de pe propriul teren, cu CFR Cluj. Campioana României a rezolvat meciul încă din prima repriză când a marcat de două ori prin venezueleanul Rondon.


Misiunea oaspeţilor a fost uşurată de gafele argeşenilor care s-au temut poate prea mult de adversarul pe care l-au avut în faţă. După ce au cerut fără succes un penalty la faultul lui Leca asupra lui Păun, ardelenii au deschis scorul în minutul 14 în urma unei gafe a portarului George Micle. Gooal-keeperul alb-violeţilor care a împlinit 19 ani chiar în ziua partidei, a fost deposedat de balon de Ciprian Deac care i-a pasat în gura porţii lui Mario Rondon, acesta îndeplinind o simplă formalitate. Atacantul CFR-ului a reuşit dubla în minutul 24 după ce a fructificat pasa lui Pereira şi a trimis în plasă cu un şut la colţul lung. La puţin timp după revenirea de la cabine, venezueleanul a avut şansa hat-trick-ului, dar a tras în Micle. Ardelenii au mai avut şansa de a puncta încă o dată, însă Deac a trimis în bară din lovitură liberă. FC Argeş a avut o oportunitate de a reduce din handicap şi de a reintra în meci, însă belgianul Maes a tras peste transversală. În ultimul sfert de oră, CFR Cluj s-a mulţumit să conserve avantajul de pe tabelă, ardelenii nemaireuşind să pună în pericol poarta apărată de George Micle. S-a terminat 0-2, rezultat în urma căruia CFR Cluj se menţine pe locul 3 al ierarhiei, cu cele 21 de puncte, acumulate în zece etape, cu trei mai puţin decât FCSB şi Universitatea Craiova, ocupantele primelor două poziţii ale clasamentului. După această înfrângere, FC Argeş a rămas pe locul 14, cu cele 8 puncte, adunate în cele 10 etape jucate până acum.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Micle – G. Matei, Leca, Deslandes (min.46 Maes), Muşat – Drăghici(min.80 Palic), Maric, Prepeliţă (min.57 Mediop), I. Şerban – Meza Colli – Blejdea (min.88 Mirică).
Rezerve neutilizate: Greab, Turda, Şerbănică, Marakis, Honciu. Antrenor: Ionuţ Codruţ Moşteanu.
CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, Susic, D. Ciobotariu, Camora – Itu(min.83 Luis Aurelio), W. Soares Da Silva (min.89 Hoban), Păun (min.89 Costache) – Deac, Rondon(min.89 Debeljuh), Pereira(min.54 Djokovic)
Rezerve neutilizate: Sandomierski, Latovlevici, Haiduc, Carnat. Antrenor: Dan Petrescu.
Cartonaşe galbene: Leca.
Arbitri: Horia Mladinovici, Imre Bucsi, Marius Marchidanu
Arbitru de rezervă: Eduard Ioniţă
Observatori: Imilian Şerbănică, Alexandru Deaconu.
Cum s-au marcat golurile:
min.14: 0-1! Ciprian Deac îl deposedează de balon pe Micle, îi pasează lui Rondon, care aflat în faţa porţii, îndeplineşte o simplă formalitate.
min.24: 0-2! Prepeliţă pierde o minge la 30 de m de propria poartă, Pereira recuperează, îi pasează lui Rondon care îl învinge pe Micle cu un şut la colţul lung. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.