Ionuţ Moşteanu: „Am întâlnit un adversar puternic”

2



La finalul partidei cu CFR Cluj, pierdută de FC Argeş cu 0-2, Ionuţ Codruţ Moşteanu, antrenorul alb-violeţilor, a recunoscut superioritatea adversarului. Tehnicianul grupării din Trivale rămâne optimist şi după acest eşec în faţa campioanei.


Moşteanu speră să regleze din mers problemele echipei sale: „Sunt la fel, poate mai optimist decât eram înainte de meci. Pentru că ăsta este felul meu de a fi şi prefer să fiu optimist chiar şi pentru simplul fapt că mă simt mai bine şi asta transmit şi jucătorilor mei acelaşi lucruri să fie optimişti pentru că trebuie să muncim şi să fim optimişti în continuare. Concluzii după acest meci nu ar fi prea multe. Am întâlnit un adversar puternic, cu o calitate tehnică peste medie. Am jucat împotriva campioanei României o echipă care în ultimii trei ani a câştigat campionatul în România, o echipă cu putere…Mă refer aici la forţa lor în dueluri şi asta s-a văzut pe teren. Aşa cum probabil CFR-ul resimte meciurile internaţionale, aşa resimţim noi la momentul ăsta jocul cu CFR. Trebuie să rezolvăm cumva problema asta a contrapressingul mai precis”, a declarat tehnicianul argeşean la flash interviul de la finalul partidei. M.D.


2 COMENTARII

  1. Nu ei au fost puternici,voi FC PSD ,ati fost penibili,jalnici.Mostene,în afară de cruci,altceva mai sti sa faci la echipa asta?Cine,p.a mea ,te-a facut principal?A,noulmptiar,GENT(IANA)EA PIETREI CRAIULUI.

    • Este mare diferența între CFR și toate echipele primei ligi. Este formată din fotbaliști de valoare care joaca împreuna de mai mulți ani .Au dubluri pe aproape toate posturile.Suntem supărați dar exista speranța daca vor fi aduși jucatori de valoare care sa mențină echipa in prima liga in primul an .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.