CS Mioveni a urcat pe locul 7!

0

  • După două victorii şi o remiză, cu Pelici pe bancă



CS Mioveni a făcut un salt serios în clasament, după victoria cu CSM Reşiţa. Echipa antrenată de Alexandru Pelici a obţinut şapte puncte în ultimele trei partide şi a ajuns pe locul 7 al clasamentului. 


Pelici a preluat echipa după înfrângerea cu U Cluj, a debutat cu o victorie în restanţa de la Rapid (3-0), a continuat cu o remiză la Farul (1-1), iar sâmbătă a obţinut un nou succes, 1-0 cu CSM Reşiţ. A fost şi momentul unui salt în clasament, galben-verzi ajungând până pe locul 7, însă mai important este faptul că sunt la 5 puncte liderul U Craiova, la 3 puncte de locurile 2 şi 3 pe care se află Dunărea Călăraşi şi ASU Poli, la două puncte de locul 4 (Metaloglobus) şi la egalitate de puncte cu locurile 5 şi 6, pe care se află Petrolul şi U Cluj. Altfel spus, CS Mioveni se află în acest momen­t la distanţă de un loc de obiectiv (calificarea în play-off) şi la egalitate de puncte cu locurile care merg în faza superioară a competiţiei.
Un alt lucru îmbucurător pentru CS Mioveni, este acela că, în acest moment, echipa are cea mai bună apărare din serie, cu numai patru goluri primite. În cele 11 partide, jucate, argeşenii au primit câte un gol doar în patru (de la Metaloglobus, de la Pandurii, de la U Cluj şi de la Farul), iar în două din acest partide au pierdut (cu Metaloglobus şi U Cluj, ambele partide pe propriul teren), în una au câştigat (la Tg Jiu) iar în alta au remiza (la Constanţa). La capitolul ofensivă în schimb, Mioveniul nu stă prea bine, pentru că are doar 8 goluri marcate în 11 jocuri, iar trei dintre ele au fost într-o partidă, cea cu Rapid. În rest, galben-verzii au mai înscris cu Pandurii de două ori, la Chiajna şi Constanţa şi cu Reşiţa. Şi pentru că suntem tot la capitolul statistică, mai trebuie spus că echipa antrenată de Alexandru Pelici are la fel ca ASU Poli, cele mai multe remize din campionat, câte 5, egalurile fiind obţinute cu ASU Poli, Gloria Buzău, Unirea Slobozia, Turris (toate0-0) şi Farul (1-1).
În continuare, programul Mioveniului nu este unul foarte dificil, cu excepţia a doar câteva partide. Astfel, argeşenii vor juca etapa următoare la Ripensia Timişoara, după care vor primi vizita celor de la Csikszereda , se vor deplasa la Dunărea Călăraşi şi vor încheia anul cu un meic acasă cu Viitorul Pandurii. În 2021 vor mai avea apoi de jucat la Slatina, cu Comuna Recea, la U Craiova, la Petrolul şi cu Aerostar, dar vor şi sta o etapă. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.