Și-a incendiat casa și a plecat!

0

Casă distrusă de foc în această dimineaţă în comuna Călineşti, satul Glodu. Imobilul format din două camere şi anexă a fost găsit de pompieri arzând cu flăcări mari. În ciuda intervenţiei militarilor, clădirea a ajuns o ruină. Focul a fost pus, cu intenţie, chiar de către proprietar.M.S.

La sosirea militarilor clădirea ardea din interior. Focul s-a extins în ambele camere şi la anexa din apropiere. În timpul intervenţiei, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş şi-au dat seama că nu este vorba de un accident. După ce au stins focul au constatat că a fost provocat. A fost sesizată Poliţia iar oamenii legii au demarat cercetări.

Piromanul era proprietarul imobilului. Bărbatul în vârstă de 38 de ani, locuieşte singur. Este cunoscut o probleme psihice având multiple internări pentru tratament de specialitate. Mama acestuia lucrează la o stână şi vine rareori acasă. Oamenii legii l-au găsit pe bărbat prin sat. Acesta a recunoscut că el a pus focul. A fost dus la Secţia de Psihiatrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.