Judoka Eduard Şerban, pe podiumul european!

0

  • Performanţă de excepţie pentru sportul argeşean



Încă o performanţă remarcabilă pentru sportul argeşean!. Judoka Eduard Şerban a confirmat la Porec, în Croaţia, forma bună pe care o traversează în acest sfârşit de an. Sportivul de la CSM Piteşti – FC Argeş a câştigat a doua medalie europeană la diferenţă de nici o săptămână de cea câştigată la competiţia de juniori.


Şerban şi-a trecut în cont o nouă medalie de bronz după ce a terminat pe locul 3 la Campionatul European de Tineret(U23). Sportivul argeşean a avut o evoluţie destul de reuşită la întrecerea continentală, demonstrând că se află într-o reală revenire în vârful ierarhiei judoului european. Piteşteanul, fost campion mondial de juniori, a reuşit în cadrul categoriei -100 kg să câştige trei meciuri şi să piardă doar unul. În primele doua meciuri s-a impus în faţă sportivilor Diogo Brites din Portugalia şi Paul Devos din Franţa. În cel de-al treilea meci a pierdut în semifinale în faţa danezului Mathias Madsen, iar apoi a câştigat finala pentru bronz în faţa polonezului Mateusz Bolimowski.
Felicitat de noul primar
Rezultatul obţinut de Eduard Şerban în Croaţia şi victoria echipei de baschet a Piteştiului nu au fost trecut cu vederea de noul primar al Piteştiului: „Pentru rezultatele din ultima perioadă, îl felicit pe sportiv, dar şi pe antrenorii săi de la club. În calitatea de preşedinte al CA de la FC Argeş, am susţinut înfiinţarea mai multor secţii sportive, iar una dintre cele de succes este cea de judo. În altă ordine de idei, vreau să felicit şi echipa de baschet, formaţie ce a debutat cu o victorie în meciurile oficiale ale noului sezon. Îi urez aşadar, antrenorului Tudor Costescu, mult succes în noul sezon competiţional. Am încredere în dumnealui şi în capacitatea de a conduce pe BCM U FC Argeş Piteşti, între primele formaţii la finalul campionatului” a fost mesajul postat de Cristian Gentea pe pagina sa de socializare. M.D.