Vor a doua victorie acasă!

0
0

  • Liga 2, Etapa 13: CS Mioveni – Csikszereda, astăzi ora 11:00, Stadion Orăşenesc



CS Mioveni va juca sâmbătă pentru etapa a 13-a a Ligii a II-a, pe propriul teren, de la ora 11:00, cu Csikszereda. Partida se dispută cu porţile închise din cauza pandemiei de coronavirus, dar va putea fi urmărite video, pe pagina de facebook a clubului galben-verde.


CS Mioveni se află într-o formă bună după venirea lui Alexandru Pelici pe bancă, echipa argeşeană având în cele trei partide disputate sub comanda sa două victorii (3-0 la Rapid, 1-0 cu CSM Reşiţa) şi un egal (1-1 la Farul). Etapa trecută, galben-verzii au stat, deoarece partida de la Ripensia s-a amânat din cauza cazurilor COVID din tabăra gazdă, iar acum se gândesc la un nou rezultat bun, care să propulseze echipa în primele şase locuri din clasament. Pe propriul teren, CS Mioveni nu a avut rezultatele mult aşteptate în acest sezon (două remize 0-0 cu Gloria Buzău şi Turris, două înfrângeri cu 1-0 cu Metaloglobus şi U Cluj şi o victorie, 1-0 cu CSM Reşiţa) dar speră să mai îndulcească situaţia pe finalul anului, cu meciurile contra Csikszeredei şi Viitorului Pandurii. Echipa lui Pelici se află în clasament pe locul 9, cu 17 puncte, înainte de această etapă. De partea cealaltă, ciucanii sunt pe locul 13 cu 15 puncte, obţinute în 11 partide jucate (4 victorii, 3 remize, 4 înfrângeri). În deplasare, Csikszereda a jucat până acum, în acest sezon de 5 ori, câştigând două partide (1-0 la Comuna Recea şi 1-0 la Gloria Buzău), remizând în una (0-0 la Turris Tr Măgurele) şi pierzând de alte două ori (2-3 la Aerostar şi 1-2 Metaloglobus).
Cu o victorie în partida de astăzi, CS Mioveni ar putea profita de rezultatele pe care le vor înregistra echipele de deasupra ei din clasament şi să intre în sfârşit între primele şase formaţii, care vor merge în play-off. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.