Un italian a produs o adevărată revoluție în domeniul pizzei în Argeș

0



Fabrizio Sacchi a venit tocmai din Italia pentru a produce o adevărată revoluție în domeniul pizzei în Argeș. Acesta a ajuns pe meleagurile argeșene, îndrăgostindu-se iremediabil de plaiurile muscelene la solicitarea unei renumit brand care deține în Pitești, Mioveni și Câmpulung mai multe localuri în care se consumă pizza și paste, înghețată și prăjituri cu specific italian gen tratoria.


Pe timpul șederii la Câmpulung, Fabrizio Sacchi a vizitat Castrul Roman Jidova pentru a vedea cum stau lucrurile în colonia din care își trage și el rădăcinile.”Am adus civilizație, inginerie, cultură, artă, respectând întotdeauna utilizările și obiceiurile popoarelor pe care le-am colonizat. Împărțiți și conduceți, am spus. Sperând că în viitor vom putea găsi chiar jumătate din lustro-ul care ne-a făcut mari în jurnalele istoriei mondiale. Mândru că sunt roman”, a scris Fabrizio Sacchi pe pagina sa de socializare.
Pinsa Romana implementat la Câmpulung
Fabrizio Sacchi cel care deține și o asociație care protejează Pinsa Romana a implementat la Câmpulung un altfel de pinsa altceva decât pizza care poate avea ingrediente dulci, acre, sărate, amare, un amestec pentru toate papilele gustative. ”Cei care m-au solicitat să ajung pe meleagurile muscelene direct din Italia sunt primii din Argeș care au implementat acest concept de Pinsa Romana, peste un an se va extinde și la nivel național și sunt convins că va prinde bine la cei care preferă produsele de panificație ușoare, crocante, gustoase, hipolipidică, hipocalorică, hiposodică”, a mai declarat Fabrizio Sacchi. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.