Spânzurat în propria gospodărie!

0



La acest moment, când oamenii se luptă să trăiască, pentru că virusul SARS Cov 2, ucide, se mai găsesc oameni care doresc să/şi încheie conturile cu viaţa. Aşa s-ar putea spune despre un bărbat de 55 de ani, Ion Costea, care a fost găsit atârnând fără viaţă în ştreang. 


La începutul acestei săptămâni, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Vultureşti, a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa, spânzurându-se în propria gospodărie. Bărbatul a fost găsit atârnând în ştreang de membrii familiei sale care au dat alarma la 112. Judiciariştii câmpulungeni care s-au deplasat la faţa locului pentru a ancheta acest caz spun că nu sunt suspiciuni în ceea priveşte cauza morţii, cadavrul bărbatului prezentând indicii clare de suicid.
„Poate o fi fost în depresie”
Ion Costea a decis să se spânzure într-o magazie din gospodărie, cadavrul său fiind găsit luni în jurul orei 9.30. “Nu ştim ce l-a împins la aşa ceva. Eu am 84 de ani şi tot aş mai vrea să trăiesc. El s-a omorât la 55. Poate o fi fost cu depresie, sau cine ştie, dar aşa ceva nu trebuia să facă. E mare păcat. Nu mai ajungi la Dumnezeu, te duci direct în fundul iadului. Asta a decis Nelu, asta a făcut”, spune o bătrână.
Nu a lăsat nici un bilet
Membrii familiei care au făcut macabra descoperire au sunat, îngroziţi, la 112, solicitând ajutor medical de urgenţă, în speranţa că se mai poate face ceva pentru el. Din păcate, echipajul medical sosit la faţa locului nu a mai fost de nici un ajutor, constatând doar decesul. O echipă operativă din cadrul Poliţiei Câmpulung a demarat cercetările în acest caz şi, în urma examinării cadavrului, s-a stabilit că nu sunt urme de violenţă şi nici suspiciuni privind o eventuală agresiune ori crimă.
Ion Costea nu a lăsat în urmă un bilet de adio prin care să-şi motiveze cumva gestul sinucigaş, însă, cel mai probabil, depresia de care suferea l-a determinat să ia această decizie radicală, mai ale că el avea la activ mai multe tentative de suicid, fiind scăpat de fiecare dată de cei din familie. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.