Penultimul meci în deplasare!

0

  • Liga 2, etapa 14: Dunărea Călăraşi – CS Mioveni, astăzi ora 14:00



CS Mioveni încearcă astăzi să obţină un nou rezultat pozitiv în deplasare, după seria bună avută cu Alexandru Pelici pe bancă, la meciurile de afară. Astfel, după victoria de la Rapid (3-0) şi remiza de la Constanţa (1-1), galben-verzii vor evolua la Dunărea Călăraşi, meciul din etapa a 14-a fiind programat de la ora 14:00.


Cele două echipe au acelaşi obiectiv în acest sezon, clasarea pe locurile de play-off, la finalul turului de campionat şi apoi promovarea în Liga 1. Dunărea Călăraşi se află în acest moment în obiectiv, fiind pe locul 5 în clasamentul Ligii a II-a, în timp ce Mioveniul are nevoie de puncte, situându-se pe poziţia a 9-a, la două puncte de play-off şi la 5 puncte de locul 2. Gazdele de astăzi au avut evoluţii bune, până acum pe propriul teren, jucând de patru ori la Călăraşi, iar în aceste partide câştigând de 3 ori (3-0 cu Comuna Recea, 3-2 cu Aerostar Bacău, 1-0 cu Metaloglobus) şi pierzând o dată (0-2 cu Gloria Buzău), golaverajul acasă fiind 7-4. De partea cealaltă, CS Mioveni este neînvinsă în cele 6 jocuri disputate în deplasare, echipa antrenată de Alexandru Pelici obţinând 3 victorii (2-1 la Pandurii, 1-0 la Chiajna, 3-0 la Rapid) şi 3 remize (0-0 la ASU Poli, 0-0 la Unirea Slobozia, 1-1 la Farul), golaverajul afară fiind şi el unul pozitiv 7-2.
Cele două echipe s-au întâlnit prima dată în sezonul 2016/2017, partidele terminându-se 0-0 la Călăraşi şi 2-2 la Mioveni. Apoi în sezonul 2017/2018, când Dunărea a şi promovat a fost 1-1 la Călăraşi şi 3-1 pentru oaspeţi la Mioveni. În fine, în sezonul trecut, nu s-a jucat , din cauza pandemiei decât meciul din tur, 1-1 la Mioveni.  S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.