Ştiri de la IJP

0



A poftit la trupul unei tinere…
Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de viol şi au reţinut un bărbat de 33 de ani, din Mioveni. Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 21 noiembrie, cel în cauză ar fi ameninţat o tânără de 23 de ani, obligând-o să întreţină raporturi sexuale, împotriva voinţei ei. Pentru administrarea probatoriului, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albota, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au efectuat o percheziţie domiciliară în municipiul Piteşti, în urma căreia au fost găsite şi ridicate mai multe obiecte cu valoare probatorie. În ziua de 25 noiembrie, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
A tâlhărit o femeie, pentru 500 de lei şi un laptop!
Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie şi au reţinut un bărbat de 26 de ani, din Miroşi. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 14 noiembrie, cel în cauză ar fi sustras un laptop şi suma de 500 de lei din locuinţa unei femei, iar atunci când a fost surprins de aceasta, pentru a-şi asigura scăparea, bărbatul ar fi exercitat acte de violenţă asupra ei, reuşind să plece cu banii. În ziua de 25 noiembrie, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Sancţiuni de peste 45.00 de lei la regimul rutier!
În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 163 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 45.000 de lei. Totodată au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de circulaţie, 9 permise de conducere şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare. B.R.