A plătit bani grei pe nişte tinichele!

0
0

Polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au finalizat cercetările într-un dosar penal privind sâvârșirea infracțiunii de înşelăciune.
          Din cercetări s-a stabilit faptul că, în ziua de 8 decembrie 2019, Gheorghe Laurenţiu B. de 42 de ani, din Vlădeşti, judeţul Vâlcea, a acostat pe stradă un bărbat de 74 de ani, din Leordeni, căruia i-a oferit spre vânzare două ghiuluri şi un lănţişor, bijuterii ce pretindea că sunt din aur.
Pensionarul argeşean a spus că nu are bani la el, însă, vâlceanul, extrem de amabil s-a oferit să-l ducă cu maşina până acasă. Ajuns acasă, argeşeanul a constatat că nu are toată suma cerută.
A fost dus tot de către vânzător la un bancomat de unde a retras diferenţa şi i-a plătit pentru bijuterii suma de 3.800 de lei.  La scurt timp, omul a constatat că dăduse o grămadă de bani pe nişte tinichele, fiind înşelat de comerciant.
A depus plângere la Poliţia Topoloveni. După ce a fost descoperit, Gheorghe Laurenţiu B. a înapoiat toată suma păgubitului. Pensionarul şi-a restars plângerea. Chiar şi în aceste condiţii, oamenii legii au decis să trimită dosarul în judecată, în acest fel, atât argeşeanul cât şi vâlceanul fiind nevoiţi să plătească cheltuieli judiciare. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.