„Am controlat, dar nu am intrat în joc!“

0

Antrenorul Mioveniului, Marius Stoica a tras concluziile după înfrângerea cu Viitorul Pandurii

CS Mioveni a început cu stângul meciurile oficiale din 2020, echipa antrenată de Marius Stoica pierzând, pe propriul teren cu 2-0 în faţa celor de la Viitorul Pandurii Tg Jiu. Oaspeţii au marcat câte un gol pe repriză, în timp ce galben-verzii au ratat mai multe ocazii imense clare de gol.
           „Ne pare rău după acest joc pierdut acasă, cu Viitorul Pandurii. A fost primul joc din acest an. Eu am tras un semnal de alarmă încă de acum 30 de zile, că adversarul se apără bine şi vine pentru cel puţin un egal şi vor încerca cât mai mult. Şi cu Timişoara am făcut la fel. Ştiam că se apără aglomerat… Noi, de foarte puţine ori am şutat la poartă. 80% din meci a fost controlat de noi, ca şi construcţie. Dar nu am putut intra în joc în urma ocaziilor pe care le-am avut. Situaţii de gol am avut, dar când retezi cu seninătate, intri în criză de timp. Golul doi a venit pe o greşeală colectivă… Noi, lucrăm la antrenamente specific pe apărare, dar când adversarul ajunge de 3-4 ori în treimea noastră şi marchează, este greu pentru… de fapt noi ne facem jocul greu, noi creem situaţiile lor de gol şi este greu să mai poţi câştiga aşa. Credeam şi vom crede în continuare în echipa noastră, nu se pune altfel problema, că nu încercăm să nu câştigăm puncte.
         Dar probabil şi tracul şi presiunea de acasă îşi spun cuvântul. Când luăm gol e greu şi nu avem putere să revenim, ratăm în situaţii clare de a marca, nu ne concentrăm. Sunt sigur că Hergheligiu, dacă mai are de trei ori mingea în situaţiile alea, dă de trei ori gol. Şi nu numai el, şi Coşereanu, şi Costin şi Rădescu şi Balint…Am luat gol în acest meci la prima trecere în terenul advers, ei venind cu o centrare la care noi dormin. Îmi pare rău că nu se corectează unul pe altul… Şi noi suntem supăraţi şi ne pare foarte rău, pentru că ne doream mai mult. Nu degeaba am muncit să fim aici. Arbitrajului nu pot să îi reproşez nimic. Am greşit foarte uşor în apărare şi am luat gol. Au fost greşeli pe faza defensivă. Echipa ştie să paseze, dar … „, ne-a spus antrenorul Marius Stoica. S.Mihai