Lucrețiu Tudor şi-a preluat postul de City Manager

8

De astăzi, postul de City Manager al Municpiului Piteşti a fost preluat de Lucreţiu Tudor, persoana pe care, de altfel, actualul primar, Cristian Gentea a anunţat-o pentru acest post în Campania electorală.

Lucrețiu Tudor are 39 de ani, este piteștean get-beget, a absolvit trei universități, cu specialități în științe economice, finanțe-bănci, drept și științe sociale. Are o experiență profesională și de management excepțională, fiind fost consilier al Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș, specialist al Direcției de Dezvoltare Regională și Relații de Colaborare și al Agenției de Implementare a Proiectelor de Dezvoltare ale județului Argeș din cadrul Consiliului Județean, comisar al Gărzii Financiare, inspector antifraudă, manager și reformator al Finanțelor Publice Argeș.

“Lucreţiu Tudor este în avangarda unei echipe alături de care redefinim performanța administrației locale. De astăzi îl desemnez, conform legislației și deciziei anunțate, în misiunea importantă a administrării publice pentru unul dintre cele mai puternice orașe ale României, care va redeveni și unul dintre cele mai frumoase orașe din țară” a anunţat primarul Cristian Gentea.

La rândul său, proaspăt numit în funcţia de City Manager, Lucreţiu Tudor a comentat: “Am preluat astăzi misiunea de City Manager. O consider o misiune, o responsabilitate extrem de importantă și o provocare profesională la finalul căreia să am în continuare bucuria de a vorbi deschis cu oamenii la fel cum o fac și acum. Încrederea primarului Cristian Gentea mă onorează, dar – începând de astăzi, este obligația mea să onorez așteptările oamenilor din Pitești , criteriile de performanță pe care le vreau impuse aparatului propriu al Primăriei, viziunea modernă pe care o am asupra dezvoltării orașului nostru, principiile de transparență, debirocratizare și profesionalism cerute de mediul de afaceri și de către toți cetățenii municipiului, relația de parteneriat eficient cu toți consilierii locali care reprezintă vocea populației. Mă voi strădui să fiu un City Manager eficient, corect și îndrăzneț! Voi vorbi deschis, voi acționa tranșant și îmi voi realiza misiunea având permanent în vedere faptul că Piteștiul trebuie să devină orașul în care toți vrem să trăim!”

Silviu Mihai