Argint şi bronz pentru jandarmul Viorel Olteanu

0
0

Alţi patru argeşeni s-au întors cu medalii de la Campionatul Naţional
de Ateltism în Sală Masters

Zilele trecute, Sala de Atle­tism din Bucu­reşti a găzduit Cam­pionatul Na­ţional de Atletism în Sală Masters, competiţie rezer­va­tă atleţilor cu vârsta peste 35 de ani.
Pe listele de start s-au înscris şi 5 argeşeni la diferite probe, pe categorii de vârstă, toţi reuşind să urce pe podium. Dan Cristian Teodorescu a obţinut medalia de aur la triplusalt – categoria +40 de ani, Maria Păsărin a luat două medalii de aur la 3000 m şi 3000 m marş – categ. +55 ani, Marian Tănăsie a obţinut aurul la săritura în lungime -categ. + 70 ani, Dumitru Din a luat şi el aur la 800 m, argint la 200 m şi tot argint la săritura în lungime – categ. + 75 ani, iar jandarmul Viorel Olteanu, membru al asociaţiei sportive A.S.Argeşul din cadrul I.J.J.Argeş – legitimat la C.S.M.Piteşti, a obţinut medalia de argint la 200 m şi bronz la 400 m plat.
          „Ne dorim în primul rând sănătate şi lipsă de accidentări, doar aşa vom reuşi să urcăm pe podium. Le mulţumim celor care sunt alături de noi. A fost un concurs greu, dar m-am descurcat bine şi eu şi ceilalţi piteşteni. Am luat argint la 200 m şi bronz la 400m. Vor urma şi alte întreceri în perioada următoare, la care voi concura şi de la care sper să mă întorc cu rezultate bune şi cu alte medalii”, ne-a declarat după Campionatul Naţional de Ateltism în Sală Masters, jandarmul Viorel Olteanu.  S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.