Şi-a bătut colegul cu parul!

1



La 21 de ani, un tânăr din comuna Bălilești, riscă să ajungă la închisoare după ce și-a atacat un coleg de serviciu. Cei doi au băut împreună. Cu mințile rătăcite din cauza alcoolului, tânărul și-a amintit  că a avut probleme la serviciu din cauza camaradului său care îl pârâse patronului după o trăznaie. L-a bătut măr, provocându-i legiuni la cap și fracturi costale. Acum este cercetat pentru tentativă de omor.


Adrian T., de 21 de ani, din comuna Bălilești este coleg de serviciu cu Ionel C., de 41 de ani din aceeași comună. Cei doi lucrează la o societate de exploatare a materialului lemnos. În ziua Sfântului Nicolae, pe 6 decembrie, când a avut loc scandalul, se spune că s-au întâlnit la cârciumă unde au băut peste măsură, alături de alți săteni. După ce s-au îmbătat cei doi s-au luat la ceartă, amintindu-și de un conflict de la serviciu. Adrian T. i-a reproșat colegului că l-a pârât patronului și din această cauză a avut probleme. Ulterior anchetatorii au stabilit că din acest motiv a pornit totul.
 A atacat și câinele
În urma anchetei s-a stabilit că după ceartă, bărbații s-au despărți și au plecat la casele lor. Ionel C. a ajuns în gospodăria sa când s-a trezit la poartă cu colegul. Tânărul a intrat peste el în curte și l-a luat la bătaie pe Adrian T. L-a lovit cu o bâtă din lemn de mai multe ori și l-a lăsat lat în ogradă. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Pitești având fracturi costale și traumatism cranio cerebral. Omul a rămas internat din cauza leziunilor suferite. Anunțați de scandal, oamenii legii de la Secția Rurală Stâlpeni au întocmit dosar penal sub acuzația de loviri și alte violențe. Ulterior soția celui agresat a mers și a formulat plângere la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș acuzându-l pe agresor de tentativă de omor. În plângere este sesizat și faptul că agresorul a lovit câinele familiei, ca să poată intra în curte fără să fie mușcat. A fost întocmit dosar de cercetare penală sub această acuzație.
Cercetat pentru tentativă de omor
Reprezentanții Parchetului au demarat cercetări pentru ca să se stabilească dacă Adrian T. se face vinovat de tentativă de omor. Au fost audiate mai multe persoane pentru a fi refăcut întreg traseul tânărului din acea seară, motivul conflictului și împrejurările în care s-a petrecut totul. M. Sandu


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.