Ţigănci trimise în judecată

0
0



Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 30 octombrie a.c., două tinere, Robertina Adela S, de 20 de ani, din comuna Băiculești și Gabriela C., de 24 de ani, din comuna Merișani în timpul deplasării cu autobuz care făcea cruse pe traseul Prundu-Bascov, pe raza municipiului Pitești, au sustras telefonul mobil din geanta unei femei. La momentul sesizării faptei, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești s-au mobilizat, iar în scurt timp cele în cauză au fost identificate şi conduse la sediul poliției pentru cercetări. Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate. După administrarea probatoriului, tinerele au fost reţinute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat, iar în cursul zilei de 31 octombrie a.c., au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.
Conducea cu permisul suspendat!
Miercuri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe Florian P. de 31 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe bulevardul Republicii din Piteşti, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.
Judecat pentru loviri
Cercetări finalizate de către polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare. În urma anchetei s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 25 noiembrie din acest an, Ion Alin C. de 31 de ani, din Suseni, a lovit un alt bărbat de 31 de ani, din Săpata, în timp ce se aflau pe o strada Exerciţiu din Pitești. Reamintim că, în ziua de 27 noiembrie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.