Meci anulat, verdict nedat!

0
0



CS Mioveni ar mai putea coborî un loc în clasament, dacă Federația va da câștig de cauză Farului, în meciul anulat de la U Cluj. Partida a fost initial amânată pentru că clujenii au avut COVID, apoi când trebuia să se rejoice Farul nu s-a prezentat invocând cazuri de COVID. Conform regulamentului FRF, meciul trebuie câștigat la masa verde de marinari. Însă acum se iau în calcul absolut toate variantele: să câștige Farul, să cîștige U Cluj sau să se joace meciul pe teren.


”U” Cluj chiar nu renunță la ideea de a juca partida cu Farul informează liga2.prosport.ro. Aceasta nu s-a mai disputat la reprogramare pentru că echipa din Constanța a primit aviz nefavorabil din partea DSP, pentru deplasarea la Cluj-Napoca, în urma comunicării faptului că are șase noi cazuri de COVID-19 în lot, la data de 1 decembrie, cu o zi înainte de joc. Cazul a ajuns, în mod logic, pe masa Comisiei de Disciplină și Etică a FRF și, la al doilea termen, ieri, după ce la primul nu s-a luat o decizie, ci au fost citate părțile, s-a luat decizia de amânare pentru 20 ianuarie 2021. Conform regulamentului din timpul pandemiei, ”U” Cluj ar urma să piardă la ”masa verde”, pentru că meciul s-a amânat prima dată din pricina ardelenilor. Doar că oficialii Universității pregătesc o apărare puternică, cu care speră să aibă câștig de cauză, pentru că, în opinia lor, s-au produs mai multe abateri de la protocolul COVID-19.
”Să sperăm că se va afla adevărul. Rămâne de văzut dacă vor câștiga la masa verde. Dacă au dreptate, atunci așa să fie. Noi credem că meciul trebuia să se joace”, a spus Daniel Stanciu, directorul executiv al lui ”U” Cluj. Astfel, decizia Comisiei de Disciplină și Etică a FRF ar trebui să se dea la următorul termen, la 20 ianuarie, după ce vor fi analizate contestațiile celor de la ”U” Cluj. Se pare că apărarea avocaților echipei ardelene se axează pe ideea faptului că lotul celor de la Farul nu a fost afectat de COVID-19, în măsura de a nu se putea prezenta la meciul cu ”U” Cluj. În plus, avocații echipei clujene vor să demonstreze că oficialii Farul nu au încercat să facă tot posibilul pentru a obține aviz favorabil de la DSP, cu 6 ore înainte de meci, așa cum spune protocolul. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.