Termen limită de depunere a declarației de salubrizare!

0

  • Mai aveți timp până pe 28 decembrie



Mai sunt doar câteva zile în care piteștenii pot depune declarațiile de salubrizare. Termenul limită este de 28 decembrie. În caz contrar cei care nu au depus declarația vor fi nevoiți să plătească echivalentul a 7 persoane, așa cum este prevăzut în hotărârea Consiliului Local Pitești.


Termenul de depunere a declarațiilor de stabilire a taxei de salubrizare a fost prelungit până la data de 28 decembrie a anului curent. Cetățenilor care nu vor depune documentele necesare la Direcția de Taxe și Impozite, li se va calcula automat o taxă pentru 7 persoane. Având în vedere sărbătorile care se apropie, mai sunt doar patru zile lucrătoare în care poate fi depusă declarația la ghișeu. Piteștenii au posibilitatea folosirii serviciilor on line pentru depunerea declarațiilor sau pentru plata taxelor și a impozitelor, la adresele: www.primariapitesti.ro și www.ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile și funcționând 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. De asemenea, termenul de plată a taxei de salubrizare pentru lunile noiembrie și decembrie 2020 a fost prelungit până la data de 31 martie inclusiv, fără penalități.
Ghișee externe pentru persoane cu dizabilități
Activitatea de administrare a impozitelor și taxelor locale în cazul persoanelor fizice și juridice se desfășoară în condiții mult îmbunătățite în imobilul „Casa Cărții”, situat în Bulevardul Republicii nr. 81, bloc G1 parter (fostul spațiu expozițional). Pentru perioada următoare, primarul Cristian Gentea a dispus crearea unor circuite externe și pentru ghișeele de plată a abonamentelor pentru elevi și pentru persoane cu dizabilități. Astfel, va scădea timpul de așteptare al cetățenilor pentru accesul în incintă și se va asigura o și mai bună fluidizare a circuitelor. M.Sandu