A dus lumină în casă și în suflet, unei bătrâne

0



Un jandarm argeşean a vrut să aducă bucuria în sufletele celor nevoiaşi, acum în preajma sărbătorilor şi alături de mai mulţi prieteni au oferti 300 de pachte cu aloimente unor familii greu încercate. În cadrul acţiunii de binefacere, subofiţerul a fost impresionat de soarta unei bătrâne căreia i-a adus lumină atât în locuinţă cât şi în suflet.


„Un grup de prieteni pasionați de mașini de teren, din care face și plutonierul major Tănase Ionel Marius s-a mobilizat în prag de sărbători și au mers să doneze 300 de pachete cu alimente mai multor familii greu încercate din județul Argeș. Dintre toate familiile pe care le-a vizitat, pe Marius l-a impresionat o bătrânică singură din comuna Căteasca, ce locuiește într-o casă fără curent electric. Și, pentru că alimentele dăruite inițial nu erau de ajuns pentru a-i face viața mai ușoară, Marius s-a întors după câteva zile la aceasta cu o lampă pe gaz pentru iluminatul locuinței și a promis că îi va achiziționa și o lampă solară. Bătrânica i-a mulțumit jandarmului pentru gestul său, iar Marius a plecat fericit că a putut să aducă puțină lumină (și la propriu și la figurat) în casa acesteia”, a declarat maiorul Flavius Tănase, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş, despre cazul bătrânei.
Vor monta un panou solar
Bătrâna locuieşte într-o casă bătrânească dărăpănată. Neavând locuinţa racordată la energie electrică, nu are frigider, televizor, sau alte electrocasnice care să-ţi facă viaţa mai uşoară. Iniţial jandarmii care s-au implicat în acţiune au vrut să racordeze imobilul la energie electrică, însă biata femeie nu are veniturile necesare ca să îşi poată achita facturile. Tocmai de aceea au optat pentru montarea unui panou solar, care să aducă energia necesară imobilului sărăcăcios. Plutonierul major Tănase Ionel Marius, în vârstă de 41 de ani este jandarm din anul 2002 și activează în cadrul Detașamentului 4 Jandarmi.
”De mic, în fiecare an, așteptam cu drag venirea lui Moș Crăciun, și astfel îmi doresc ca fiecare om să nu fie dezamăgit că nu a fost vizitat de Moș, indiferent de vârstă. Faptul că prin acest gest am reușit să aduc un strop de fericire în viața a câtorva familii, mă face fericit la rândul meu.”, a spus jandarmul despre gestul său. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.