Trei reținuți în urma scandalului de la Bascov!

1
0

Un scandal a avut loc  miercuri în comuan Bascov, acolo unde mai mulți tineri de etnie romă s-au încăierat. Unul dintre ei, a fugit cu mașina fiind urmărit de adversari. În timp ce gonea, a intrat pe contrasens și a lovit o mașină de poliție. A părăsit locul accidentului. Motivul disputei este o tânără de aceeași etnie. Trei dintre participanții la scandal au petrecut Crăciunul în arest. M.S.

În ziua de 24 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare, și au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani, toți din Bascov.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 23 decembrie a.c., aceștia ar fi fost implicați într-o altercație cu doi tineri de 23 de ani, respectiv 17 ani, din Merișani, pe care i-ar fi amenințat, producând avarii la autoturismul tânărului de 23 de ani, împrejurare în care a fost tulburată ordinea și liniștea publică.

Ulterior, tânărul de 23 de ani, din Merișani, s-ar fi deplasat spre domiciliu, pe DN 7C, iar în condițiile efectuării unei manevre de depășire neregulamentară, a intrat în coliziune cu un autoturism aparținând IPJ Argeș, după care și-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii evenimentului rutier, fiind depistat în scurt timp.

În urma investigațiilor medicale, s-a stabilit că polițistul care conducea celălalt autoturism implicat în eveniment, subofițer de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, aflat în timpul serviciului, a fost rănit ușor. Acesta a suferit o fractură costală. Tânărul este cercetat penal pentru penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

1 COMENTARIU

  1. Bascov, Merisani , raiul tiganilor, pentru ei legea nu a contat niciodata, sunt convins ca judecatorul ii lasa in libertate. Apropo, ce pedeapsa au primit fratii care au omorat omul de afaceri din curtea de arges?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.