Spectacol fotbalistic la Piteşti!

0

Meci de zile mari pe stadionul Nicolae Dobrin
FC Argeş – CS Mioveni, duminică, ora 13.30

Cel mai aşteptat duel fotbalistic de către microbiştii argeşeni va avea loc duminică, de la ora 13.30, pe stadionul Nicolae Dobrin. Arena din Trivale va fi gazda derby-ul judeţean FC Argeş-CS Mioveni, meci care face parte din runda cu numărul 23-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Partida se anunţă una foarte disputată, având în vedere ambiţiile şi orgoliile foarte mari existente în cele două tabere.
FC Argeş va aborda această confruntare de pe locul 4 al clasamentului, cu cele 34 de puncte, acumulate în 22 de etape, în timp ce echipa CS Mioveni ocupă locul 2, cu 37 de puncte, strânse în tot atâtea runde.
Suporterii celor două echipe aşteaptă de la favoriţi un joc bun şi un rezultat pe măsura aşteptărilor. Fanii argeşeni îşi doresc ca atât FC Argeş, cât şi CS Mioveni să facă o bună propagandă sportului rege, iar cel mai bun să câştige cele 3 puncte puse în joc. Antrenorii şi conducătorii celor două formaţii argeşene au încercat la maxim să-i facă pe jucători să conştientizeze importanţa acestui meci. În asemenea derby-uri locale se va juca cu garda jos iar motivaţia financiară trece pe planul secund. Atât FC Argeş, cât şi CS Mioveni, mizează pe un număr mare de suporteri care să-i împingă de la spate în momentele grele. În asemenea partide, publicul poate fi al 12-a jucător. Suporterii îşi doresc să vadă din partea ambelor echipe ambiţie, determinare şi un joc de calitate care să-i mulţumească şi de care să se vorbească mult timp de acum încolo. Fair-play-ul trebuie să primeze în asemenea derby-uri iar la finalul partidei, indiferent de scorul final, ambele echipe să îşi strângă mâna. Indiferent de rezultatul acestui joc, oficialii argeşeni trebuie să conştientizeze că lupta pentru promovare se va da până în ultimele etape iar fotbaliştii trebuie să evolueze cu aceeaşi ambiţie şi în celelalte partide pe care le mai au de disputat din acest retur de campionat.
De unde pot cumpăra suporterii bilete
FC Argeş a pus încă de acum câteva zile în vânzare biletele pentru meciul de duminică cu CS Mioveni. Piteştenii pot cumpăra tichete pentru derby-ul judeţean, de la magazinul oficial al clubului FC Argeş care este situat în staţia de autobuz de la Casa Cărţii, dar şi de la supermarketurile Favorit, berăria Kell’s Craft Beer şi Strike Mania. Duminică, 1 martie 2020, în ziua partidei, biletele pot fi achiziţionate şi de la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin care vor fi deschise la ora 11.30. Preţurile tichetelor de intrare pe stadion sunt cuprinse între 5 şi 10 de lei, în funcţie de sectoarele arenei din Trivale. Organizatorii acestui meci precizează că de la supermarketurile Favorit, berăria Kell’s Craft Beer şi Strike Mania Piteşti, se pot cumpăra doar bilete de 5 lei, valabile la Peluze, Tribuna II şi Tribuna I. Tichetele de 10 lei cu care se poate intra la Tribuna Zero se găsesc doar la magazinul oficial al clubului FC Argeş, precum şi la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin, numărul acestora fiind limitat.
Şi la Mioveni se vând bilete la derby!
Microbiştii care doresc să asiste la meciul FC Argeş – CS Mioveni, partidă programată duminică, 1 martie, de la ora 13.30, pe stadionul Nicolae Dobrin, au posibilitatea să îşi cumpere bilete şi de la Mioveni! Iubitorii sportului rege din oraşul constructorilor de maşini le pot procura în zilele de vineri şi sâmbătă, de la stadionul Orăşenesc Mioveni. Tichetele de intrare se vor comercializa între orele 09.00-13.00. Oficialii clubului FC Argeş au precizat că la stadionul din Mioveni se vând doar bilete de 5 lei, valabile la Peluze, Tribuna II şi Tribuna I.
Locaţie Magazin Oficial FC Argeş şi distribuţie bilete
– staţia de autobuz de la Casa Cărţii
– cartierul Trivale, Complex 2
– strada Exerciţiu, lângă Asirom
– strada Crinului, complexul alimentar.
Bulevardul I. C. Brătianu 27 ( vis a vis de Casa de Pensii Argeş)
Calea Bucureşti nr.36, COMPLEX VIVO! MALL
Programul caselor de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin:
Duminică, 1 martie 2020 – orele 11.30 – 13.30
Programul caselor de bilete ale stadionului Orăşenesc Mioveni:
Vineri – Sâmbătă – orele 09.00-13.00.  M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.