Hoţii liberi dar cu interdicţii!

0

După o noapte în arest

Doi indivizi din comuna Merişani, unul de 30 de ani, celălalt de 17 ani, au fost eliberaţi din arest după o noapte petrecută în celulă. Aceştia erau acuzaţi că au furat o geantă dintr-o maşină parcată. Nu sunt la prima faptă de acest gen, fiind cunoscuţi că se ocupă cu furturi din autovehicule. Împotriva celor doi a fost luată măsura controlului judiciar şi intedicţia de a părăsi localitatea de domiciliu. În acest fel, procurorul le-a restrâns aria în care pot acţiona, dacă nu se vor potoli!
După cum anunţam din numărul de ieri, Bogdan M. şi A. M., de 17 ani, din comuna Merişani, au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei Rurale Bascov pentru 24 de ore, sub acuzaţia de furt calificat. Aceştia au furat dintr-un autoturism parcat într-o benzinărie din Bascov, o geantă în care erau 800 de lei şi produse cosmetice. Valoarea totală a prejudiciului este 1.500 lei. Tinerii au mai fost cercetaţi şi în alte dosare penale tot pentru furturi din autovehicule. Având în vedere faptul că sunt cunoscuţi de oamenii legii, procurorul de caz a dispus împotriva celor doi măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Ca măsură suplimentară, împotriva celor doi a fost luată interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu pe timpul măsurii de supraveghere. Dacă nu vor respecta măsura, riscă să ajungă din nou în arest. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.