Fiind băut, macaragiul a răsturnat utilajul!

2
0



Angajatul unei cunoscute firme de construcţii din Piteşti a condus o macara aproximativ un an cu toate că avea permisul de conducere suspendat. Ieri, macaragiul a comis-o din nou! Vezi din materialul următor ce au constatat oamenii legii!


Un eveniment rutier a avut loc ieri, pe strada Serelor din Bascov. O automacara, scăpată de sub control, a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat, pe-o parte, în şanţul betonat. Utilajul s-a proptit într-un gard iar macaragiul a scăpat nevătămat. Ceea ce ar fi trebuit să fie o simplă tamponare, s-a transformat într-un dosar de cercetare penală. Ajunşi la faţa locului pentru cercetări, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş l-au pus pe Marian B., de 44 de ani, macaragiul, să sufle în etilotest. Aparatul indica faptul că cel de la volan consumase alcool, având o concentraţie de 0, 46 la mie în aerul expirat. Verificările oamenilor legii au continuat şi nu mică a fost mirarea acestora când au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat de aproximativ un an. Anul trecut, acesta a fost prins conducând macaraua, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.  Pe numele său a fost întocmit dosar penal fiindu-i suspendat dreptul de a conduce, orice tip de autovehicul, pe durata cercetărilor. Ca să nu-şi piardă locul de muncă, Marian B. nu i-a ascuns patronului  problemele sale cu legea şi a continuat să lucreze, deşi nu avea voie să conducă. Ieri pe numele său a fost întocmit al doilea dosar penal, de data acesta, pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului. Nu doar că își va pierde locul de muncă, dar riscă să ajungă și la închisoare. M.S. Foto: C.T.


2 COMENTARII

  1. Patronul care i-a incredintat utilajul nu pateste nimic, nici ala de e cu protectia muncii in firma aia cunoscuta, cu fisa postului…? Sau alcool-istul era cu macaraua personala? Vai de capul vostru… si de al nostru. Ce inseamna sa fie firma cunoscuta, din aia care tot castiga licitatii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.