Cephas Malele are coronavirus!

1
0

  • Golgheterul lui FC Argeş va rata pregătirea de iarnă



Atacantul elveţian de origine angoleză Cephas Malele a fost testat pozitiv la COVID-19 şi va rata pregătirea de iarnă. Anunţul a fost făcut marți seară clubul FC Argeş pe site-ul său oficial.


„În urma testării COVID-19 din data de 29 decembrie, oficialii grupării din Trivale au primit şi o veste proastă. Atacantul Cephas Malele a ieşit pozitiv şi va trebui să ia o pauză de două săptămâni. Fotbalistul este asimptomatic şi se află în izolare la domiciliu pentru 14 zile, urmând ca după aceea să îşi reia pregătirea alături de ceilalţi jucători”, a precizat clubul din Trivale. Malele este golgheterul alb-violeţilor cu 6 goluri marcate în tur.
Doi juniori, în cantonament
FC Argeş a început marţi stagiul de pregătire centralizată de la Mogoşoaia, cu un lot de 22 de jucători. Printre fotbaliştii deplasaţi la baza sportivă a FRF se află şi doi juniori de la Centrul de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi, ambii născuţi în 2003, mijlocaşul de bandă Vlad Tudor şi atacantul Alexandru Sin.
Cristian Dumitru, împrumutat de FCSB la Piteşti
FC Argeş a anunţat miercuri seară împrumutul atacantului de 19 ani Cristian Dumitru de la FCSB, până la finalul sezonului. Acesta, care a mai evoluat la Academica Clinceni, va evolua la gruparea piteşteană până în vară.
Ofertă pentru Soiledis
Jean Vlădoiu, managerul general al clubului din Trivale, a anunţat la Digi Sport că a ajuns la o înţelegere cu FCSB pentru trecerea lui Aristidis Soiledis la FC Argeș, însă aşteaptă ca roş-albaştri să îşi rezolve problemele cu jucătorul: “Am discutat cu domnul Tudose și domnul primar. I-am făcut o ofertă, m-am înțeles cu domnul Argăseală. A rămas să se rezolve partea dânșilor, așa cum ne-am înțeles. Din păcate, cred că n-au reușit să se înțeleagă cu jucătorul, a plecat în pregătire în Antalya. Oferta a rămas valabilă, vedem în această săptămână. Noi am fost foarte corecți, le-am spus cum și în ce fel. Acum au trecut două zile, intrăm și noi în criză de timp. Îmi doresc foarte mult să aduc jucători care să ne ajute”.
Vineri, amical cu Clinceniul
În acest stagiu de pregătire, FC Argeş va disputa şi un meci amical cu Academica Clinceni. Partida este programată vineri, de la ora 12.00, pe unul dintre terenurile bazei sportive a FRF de la Buftea.
Lotul aflat în pregătire la Mogoşoaia:
➤ Flavius Croitoru, Alexandru Greab, George Micle – portari
➤ Andrei Tofan, Luka Maric, Mihai Leca, Grigore Turda, Sylvain Deslandes, Nicolae Muşat, Dănuţ Şerbănică – fundaşi
➤ Stephan Drăghici, David Meza Colli, Ionuţ Şerban, Ionuţ Năstăsie, Alexander Maes, Andrei Panait, Ionuţ Oprescu, Vlad Tudor, Alin Popa – mijlocaşi
➤ Cătălin Barbu, Cristian Dumitru, Mediop Ndiaye, Alexandru Sin – atacanţi. M.D.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.