Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni

0
0



Au venit doi mijlocaşi
Unirea Slobozia s-a reunit miercuri, pentru primele antrenamente din 2021 și pentru pregătirea reluării Ligii a 2-a. Echipa antrenată de Adrian Mihalcea a făcut și primele mișcări la nivelul lotului, renunțând deja la cinci jucători și aducând alți trei în loc. La capitolul veniri intră doi mijlocași, Marius Vanghele (17 ani), fost la Academica Clinceni, și Bogdan Vasile (25 de ani), fost la ASU Poli, și portarul Denis Ciofu (18 ani), de la Poli Iași. Doar ultimul a venit sub formă de împrumut, în timp ce mijlocașii au semnat din postura de liberi de contract cu formația din Slobozia.
Încă o plecare
Seria plecărilor de la Turris Oltul continuă și este departe de a se încheia. În aceste zile, clubul negociază și alte despărțiri, iar printre fotbaliștii care nu vor mai continua la Turnu Măgurele se numără și mijlocașul central Liviu Mihai (32 de ani). Venit în urmă cu câteva luni la Turris Oltul, se pregătește de rezilierea pe cale amiabilă. Mihai a declarat pentru Liga2.ro că situația lui se va regla în perioada imediat următoare, poate chiar până la finalul acestei săptămâni. Se așteaptă la o reziliere pe cale amiabilă cu clubul, pentru că vrea să devină liber cât mai repede. El a ajuns în septembrie la Turris Oltul, dar lucrurile s-au complicat pe parcurs.
27 la reunire
Petrolul este a treia echipă dintre cele care participă în campionatul Ligii 2 care în această iarnă își reia pregătirile pentru sezonul de primăvară, după ASU Politehnica Timișoara și CSM Slatina. La primul antrenament din 2021, sub comanda lui Viorel Moldovan și a staffului său au fost prezenți 27 de jucători. Noutățile sunt reprezentate de apariția în lot a fotbaliștilor Silviu Pană și Ștefan Bărboianu, primele două achiziții din această iarnă, cât și de Flavius Bodea și Rafael Popovici, tineri din cadrul clubului. După reunire, la Ploiești a sosit și Amidu Salifu, în vreme ce Armando Vajushi, Marian Huja, Bryan Mendoza, Joeri Poelmans și Nicolai Cebotari vor intra, treptat, în pregătire.  Sursa: www.liga2.prosport.ro. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.