TIR-ul a răsturnat un Duster!

0

https://curier.ro/wp-content/Ziar_Curierul zilei/An 2021/Ianuarie/c7927/7-1.jpg

  • La Piscani



Accident teribil ieri, la Piscani, pe DN 73. Traficul a fost complet blocat, în ambele sensuri după ce un TIR s-a lovit cu un Duster. Impactul a avut loc chiar pe podul de peste Râul Târgului, în zona Bemo.  Trei persoane au necesitat îngrijiri medicale.


Evenimentul rutier a avut loc, ieri după-amiază, pe DN 73. Ion Răzvan G., de 36 de ani, din Piteşti, şoferul unui TIR  se îndrepta dinspre Câmpulung către Piteşti. Din sensul opus venea un Duster în care se aflau trei persoane, două femei şi un bărbat. Maşinile s-au întâlnit pe pod, acolo unde a avut loc coliziunea. Conducătorul TIR-ului susţine că i s-a blocat o roată, de la capul tractor, se pare după ce i-a cedat perna de aer. În acel moment conducătorul a pierdut controlul asupra mastodontului şi a ajuns pe contrasens, acolo unde a lovit Duster-ul. În urma impactului autoturismul condus de Dan N., de 40 de ani, din comuna Mioarele, a fost proiectat în bordura înaltă, s-a răsturnat şi a ajuns cu plafonul pe carosabil şi cu roţile în sus. Şoferul şi cele două femei au fost scoşi din maşină de martori. Aveau răni uşoare, fiind preluaţi de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă care le-a acordat îngrijiri medicale. Ca prim minune cei trei au scăpat doar cu câteva zgârieturi. Traficul a fost blocat în ambele sensuri de TIR-ul pus de-a curmezişul drumului.  
În urma cercetărilor, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Mioveni au constatat că într-adevăr TIR-ul avea o defecţiune tehnică, având rup cablul care alimenta perna de aer. M.Sandu; Foto C.Tudor


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.