Şi-a rănit iubita că nu cunoştea semnele rutiere!

0

  • La Mioveni



Un accident rutier a avut loc la Mioveni, soldat cu rănirea a doi tineri. În timpul cercetărilor poliţiştii au stabilit că cel care a provocat coliziunea, nu poseda permis de conducere. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.


„În cursul serii de 6 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au intervenit la un eveniment rutier, în care au fost implicate două autoturisme petrecut la intersecţia dintre strada 1 Mai şi strada Logofăt Stanciu Mihoveanu. Din verificările preliminarii, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că un tânăr de 25 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe str. 1 Mai, cu direcţia de deplasare către strada Ion Pillat, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului ,,Cedează trecerea”, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Mioveni, care circula pe strada 1 Mai, din direcţia străzii Ion Pillat către strada Logofăt Stanciu Mihoveanu”, anunţa IPJ Argeş.
 Nu avea permis!
După coliziune poliţiştii au verificat documentele şoferilor implicaţi. Cătălin U. conducătorul autoturimului Volkswagen, a dat permisul şi documentele maşinii însă, Daniel Andrei B., de 25 de ani din Piteşti a înmânat numai actele Peugeot-ului pe care îl conducea. Când a fost întrebat de permis, acesta a mărturisit că nu deţine dreptul de a conduce. Mai mult, când i s-a explicat că el este vinovat de producerea coliziunii, tânărul a precizat că venise pentru prima dată cu maşina la Mioveni şi nu a ştiut că în acea zonă are „cedează”. Neavând permis nu cunoştea nici indicatoarele. În urma evenimentului rutier au fost răniţi uşor şoferul vinovat, respectiv, Daniel Andrei B. şi iubita acestuia, Alexandra M., de 23 de ani, din Topoloveni. Ambii au fost transportaţi la spital. Tânărul cumpărase maşina din Maramureş de numai câteva zile, având la el un act de vânzare-cumpărare. S-a ales cu dosar penal atât pentru conducere fără permis cât şi pentru vătămare corporală din culpă.
În plus, va trebui să repare ambele maşini din propriul buzunar, având în vedere că a condus ilegal iar firma de asigurări nu va deconta cheltuielile de reparaţii.   M.Sandu; Foto C Tudor.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.