De Sfântul Ion și-a lovit fratele cu toporul în cap!

0

Petrecere scăldată în sânge, în comuna Corbeni, de ziua Sfântului Ion. După ce au chefuit împreună cu lăutari, un bărbat de 33 de ani, recent eliberat din închisoare, și-a atacat fratele cu un topor!  M.S.

Joi, de ziua Sfântului Ion, Daniel Costea, de 33 de ani din comuna Corbeni a mers împreună cu concubina, acasă la fratele lui mai mare, un bărbat de 41 de ani, de ziua onomastică a fiului acestuia din urmă. Membrii familiei au chefuit ore bune, buna dispoziție fiind întreținută, pe lângă mâncare și băutură, și de lăutari.

După ce s-a îmbătat Daniel Costea și-a luat concubina la bătaie. Fratele mai mare a intervenit ca să-l liniștească, dar a fost atacat cu un topor. Daniel a vrut să-l lovească în cap, moment în care victima s-a ferit, punând mâna. Lovitura a fost atât de puternică încât i-a retezat două degete și l-a rănit la celelalte.

Daniel Costea a fost reținut pe bază de ordonanță pentru tentativă de omor, astăzi urmând să fie prezentat Tribunalului Argeș cu propunerea de arestare preventivă.

Bărbatul este recidivist. El a fost arestat preventiv în iunie 2020, fiind acuzat de concubină, de lipsire de libertate, loviri și alte violențe și viol. În timpul procesului femeia și-a retras plângerea individul fiind judecat numai pentru lipsire de libertate. A fost condamnat la 2 ani închisoare cu suspendare în noiembrie 2020, tot atunci fiind eliberat din penitenciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.