Cisternă cu lapte răsturnată

0
1



În noaptea de duminică spre luni, pe DN 73, pe raza comunei Mihăeşti, s-a produs un evenimet rutier, sodat din fericire doar cu pagube materiale, conducătorul auto, scăpând doar cu o sperietura pe cinste.


Un tânăr de 22 de ani din judeţul Sibiu, se afla la volanul unei cisterne, care transporta produse lactate.Mergea dinspre Piteşti spre Braşov. După bariera din apropierea pădurii de la Mihăeşti, barieră aflată într-o curbă în S, se pare că şoferul a pierdut controlul asupra cisternei şi s-a răsturnat pe o parte, în afara părţii carosabile, fiind căzut mastodontul în şanţul de pe marginea străzii.La faţa locului au sosit cadrele Secţiei de Poliţie din Mihăeşti, care au stabilit ce anume s-a întâmplat, au observat că nu sunt scurgeri nici de combustibil şi nici a încărcăturii din cisternă. De luni dimineaţă, s-a încercat repunerea cisternei pe roţi, însă, pentru că încărcătura nu era stabilă, mastodontul nu a putut fi pus pe roţi. Pentru extragerea autcisternei a fost nevoie de o auto-macara de tonaj mare. Intervenţia a fost destul de dificilă, iar pentru a fi sigur că totul se derulează cum trebuie, toată operaţiunea a fost supravegheata de comandantul Poliţiei Câmpulung, cms. şef Marian Iordache.
După mai bine de o oră, cisterna a fost repusă pe roţi. Trebuie menţionat că nici încărcătura şi nici combustibilul nu s-au împrăştiat. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.