Pe unde se-ntâlnesc, se bat!

0
0

  • Reţineri la Valea Mare Pravăţ, după scandal



Înainte de sfintele sărbători de Crăciun, şapte inşi din cătunul Gura Pravăţ, comuna Valea Mare Pravăţ, au decis să-şi împartă dreptatea…. Cei şapte, împărţiţi în două găşti, s-au luat la bătaie, până ce doi dintre indivizii dintr-una dintre găşti au ajuns la spital, unul cu fractură de maxilar, al doilea cu fractură la o mână. Doi dintre scandalagii au fost reţinuţi.


Gheorghe F. zis Căcăşică şi Adrian Alin O. zis Alin Hoţu, alături de încă un tânăr de 22 de ani, s-au luat la bătaie cu alţi consăteni, patru la număr. Se pare că este vorba de de deţinerea puterii, asupra cătunului, iar bătaia a fost pe viasţă şi pe moarte! Cei 3 i-au căpăcit ce ceilalţi patru, astfel că doi dintre ei au ajuns la spital, unul cu fractură de maxilar, altul cu o mână ruptă. Astfel, cei doi au necesitat peste 50 de zile de îngrijiri medicale. „La ei nu trebuie să fie ceva din urmă, îşi găsesc de bătaie oricând, să fie de băut şi de bătut. Ne-am săturat de bătăile ăstora, lor nu li s-o fi luat de mers la post la poliţie la declaraţii…. trebuie să îi mai şi amendeze cei de la postul de poliţie, altfel nu se face nimic…”, spune Ionel C. din Valea Mare Pravăţ. „Toţi sunt irascibili. Se bat dacă se întâlnesc! Acum, naiba ştie ce i-a apucat, oricum se vor mai încăiera. O să vedeţi că nu se termină aici, ei se bat din obişnuinţă. E scandal mereu, nişte copii în călduri care se bat ca să vadă lumea care are mai multă putere. Au mai făcut scandaluri. Asta se întâmplă aici, nu altceva”, spune Vali P., un bărbat din localitate.
Plasaţi sub control judiciar!
Dacă pe 22 decembrie 2020 se producea evenimentul, la circa o lună, poliţiştii au transmis o primă parte a cercetării „ În ziua de 18 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, şi au reţinut doi bărbați de 34, respectiv 40 de ani, ambii din Valea Mare Pravăț. Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 22 decembrie 2020, cei în cauză, ar fi lovit, în urma unui conflict spontan, mai mulți bărbați din aceeași localitate. După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei demarţi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se precizează în comunicatul Poliţiei Argeş. Gheorghe F. de 40 de ani şi Adrian Alin O. de 34 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Cel de-al treilea participant, un tânăr de 22 de ani, a scăpat de arest, fiind cercetat în stare de libertate. Ieri cei doi au fost prezentaţi Parchetului fiind eliberaţi, după ce, împotriva lor a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.  B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.