Consilierii locali vor vota noi proiecte la Piteşti!

1
0

Astăzi la ora 15.00 va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Pitești. Pe ordinea de zi sunt 31 de proiecte, 8 rapoarte, unele privind activitatea unor societăți din subordinea Primăriei Municipiului Pitești, altele referitoare la acordarea serviciilor de asistență și utilizarea subvenției în anul 2020 către două asociații  pentru copii cu nevoi speciale și Organizația Salvați Copiii și două informări. M.S.

 

Pe ordinea de zi de numără proiecte privind modificarea unor hotărâri de consiliu local referitoare la aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Filarmonicii Pitești, Centrului Cultural Pitești, Poliţiei Locale Piteşti.

La punctul 8, este un proiect inițiat de consilierii PNL privind Pădurea Trivale: „ Proiect de hotărâre inițiat de consilierii locali Apostoliceanu Sorin, Coteț Mihai, Dumitrașcu Maria-Cătălina, Irimia Tiberiu-Gabriel, Stan Ana, Șerbănoiu RăzvanIonuț, Tofan Gelu, Miu Barbu, Chivu Virgil-Dumitru, Gherase Ionuț, Mihăilescu Mihai-Ioan, Nedelcu Darius-Sebastian și Plecanciuc Florin pentru modificarea și completarea HCL nr.358/31.10.2019 privind propunerea de instituire a regimului de arie naturală protejată de interes național și declararea ca rezervație naturală pentru zona naturală ”Pădurea Trivale”.

Tot în şedinţa de astăzi vor fi discutate şi spuse aprobării proiecte privind tarifele pentru activităţile desfăşurate de Salpitflor, pentru biletele de intrare la Filarmonica Piteşti şi Cinematograful Bucureşti.

De asemena va fi supus dezbaterii un proiect ce-i nemulţumeşte pe locuitorii de pe strada Nicolae Labiş din Piteşti, un cartier de vile, din Găvana , unde urmează să fie construite patru blocuri. „Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru investiția ”Ansamblu locuințe colective” amplasată în municipiul Pitești, strada Nicolae Labiș nr.30”.

1 COMENTARIU

  1. In sfarsit a fost nevoie ca partidele de dreapta sa castige majoritatea in Consiliul Local Pitesti pentru a vedea, dupa 30 de ani de la revolutie, ca Padurea Trivale va fi declarata arie protejata si rezervatie naturala!

    Pana acum PSD, prin consilierii si primarii sai, a blocat acest demers cu argumente puerile precum ca daca ar fi arie protejata, primaria Pitesti nu ar mai putea asfalta sau moderniza ceva prin Padurea Trivale fara aprobare de la minister.

    Dar bineinteles ca in cei peste 30 de ani de la revolutie s-au construit vile in Padurea Trivale, s-au retrocedat terenuri prin schimb cu alte paduri de la zeci de km distanta, s-au facut tot felul de manevre demne de urmariri penale!!!

    P.S.
    La cate manevre a facut Pendiuc, primarul cu cele mai multe mandate, ma mir ca l-au prins doar cu afacerea Girexim – Publitrans si o asfaltare ilegala in afara granitelor Pitestiului

    P.P.S.
    Nu sunt naiv sa imi imaginez ca alianta PNL – USR nu va face si ea manevre prin tot felul de Hotarari de Consiliu Local.
    Dar asa e in politica: cand se schimba majoritatea se denunta public manevrele fostilor si se inventeaza noi manevre pentru alti beneficiari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.