Niculescu pregăteşte promovarea!

0
0

Primul meci al lui „Clau – Gol” este vineri, cu Gloria Buzău, la Mioveni

Noul staff al CS Mioveni şi-a intrat încă de luni în pâine. Astfel, directorul tehnic, Claudiu Niculescu, a efectuat luni după-amiază o primă şedinţă de pregătire la Grupul Şcolar Colibaşi.
Conducerea clubului, preşedintele Consiliului Director – Dumitru Olteanu şi preşedintele executiv – Constantin Stancu, l-a prezentat pe noul director tehnic lotului de jucători, după care s-a făcut şi un prim antrenament. Claudiu Niculescu va lucra în acest mandat la CS Mioveni cu Cornel Dobre şi Mihai Olteanu – antrenori secunzi şi Iulian Ilie – antrenor cu portarii. Ieri dimineaţă, Claudiu Niculescu a condus al doilea antrenament al CS Mioveni, de la revenirea la echipă şi le-a explicat jucătorilor ce aşteptări are de la ei, pentru ce a mai rămas din acest sezon şi pentru realizarea obiectivului.
Primul meci oficial al CS Mioveni cu Claudiu Niculescu pe bancă este cel de vineri seară, de pe Stadionul Orăşenesc, atunci când galben-verzii vor întâlni pe Gloria Buzău.
Partida, care contează pentru etapa a 24-a a Ligii a II-a, va începe la ora 17.30, iar intrarea spectatorilor este liberă. Claudiu Niculescu a preluat pe CS Mioveni ca director tehnic, după 23 de etape, într-un moment în care echipa argeşeană este pe locul 2, la 9 puncte de liderul UTA şi cu un punct avans faţă de locul 3, Rapid.  S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.