Stephan Drăghici, suspendat și amendat!

1

  • Mijlocașul lui FC Argeș și-a aflat pedeapsa după eliminarea cu Craiova



Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că jucătorul Stephan Leonard Drăghici a primit o suspendare pentru două etape şi o penalitate sportivă de 4.500 lei, după ce a fost eliminat la meciul de vineri seară, cu Universitatea Craiova, terminat la egalitate, 1-1.


Mijlocașul echipei FC Argeș a văzut direct cartonașul roșu în minutul 84 al partidei cu oltenii pentru o presupusă înjurătură adresată asistentului Andrei Constantinescu. În urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF, Drăghici va rata meciul cu Astra Giurgiu, partidă programată sâmbătă, 6 februarie, de la ora 14, la Giurgiu și pe cel de la Pitești, cu Viitorul Constanța, partidă programată vineri, 12 februarie, de la ora 20, pe stadionul Nicolae Dobrin. Staff-ul tehnic al argeșenilor va trebui să găsească soluții pentru înlocuirea lui Drăghici.
Decizia Comisiei de Disciplină a FRF
U Craiova 1948 CS vs. CS Campionii FC Argeș – Eliminare – În baza art. 65. A din RD, se sancționează jucătorul Stephan Leonard Drăghici (FC Argeș) cu suspendare pentru două etape și o penalitate sportivă de 4.500 lei. M.D.