Învinse la 4 goluri diferență

0

  • În etapa a 9-a din Liga Florilor, CS Dacia a fost învinsă de echipa lui Gheorghe Tadici



Handbalistele de la CS Dacia Mioveni 2012 au pierdut ieri întâlnirea din campionatu cu HC Zalău, cu 24-20. Meciul care s-a disputat în Sala Polivalentă din Capitală, în cadrul turneului de la București și a contat pentru etapa a 9-a a Ligii Florilor.


Adversarele argeșencelor au condus încă de la pauză cu 11-9, iar până la final și-au dublat avantajul. În urma acestui meci, CS Dacia a coborât pe locul 10, rămânând cu 9 puncte, iar Zalăul a urcat pe poziția a 8-a. Etapa următoare, pe 17 februarie, CS Dacia Mioveni va juca cu Rapid București.
“Am pierdut cu HCM Zalău, 24-20, după un meci tensionat, de mare luptă. Felicităm fetele noastre pentru încrâncenarea cu care s-au bătut pentru fiecare minge! Chiar dacă am pierdut, am arătat că Dacia crește și poate pune probleme oricărui adversar. Ne pregătim pentru un alt meci greu, cu Rapid București. Am făcut cu HC Zalău o primă repriză bun în care s-a mers cap la cap. Scorul a fost strâns pe parcursul reprizei, am și condus în mai multe rânduri. Tamara Popovic a apărat două lovituri de la 7m și a avut intervenții salvatoare în mai multe rânduri” a declarat după meci președintele clubului, Laurențiu Tudora. ■