CSO Voluntari – BCM U Pitești, în sferturile Cupei României!

0



Ieri, a avut loc atribuirea turneului final a Cupei României și tragerea la sorți a duelurilor din această competiție. Final 8-ul ar urma să se dispute la Cluj-Napoca, în BTarena, în perioada 6-9 martie, la start urmand sa fie prezente echipele U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, BCM U FC Arges Piteşti, SCM Craiova, CSM CSU Oradea, Steaua Bucuresti, BC CSU Sibiu, CSO Voluntari şi SCM Timisoara.


Imediat după atribuirea organizării turneului final, în cadrul şedinţei desfăşurată online pe platforma zoom cu participarea tuturor celor implicaţi a avut loc si tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul sferturilor de finală din Final 8 CRBM, acestea urmând să se dispute, în data de 6 martie:
Programul sferturilor de finală ale Cupei României:
Sfert 1: BC CSU Sibiu – U-BT Cluj-Napoca
Sfert 2: CSO Voluntari – BCM U Pitești
Sfert 3: SCM U Craiova – CSA Steaua București
Sfert 4: SCM Timișoara – CSM CSU Oradea
Învingătoarele din prima faza a FINAL 8 CRBM se vor întâlni a doua zi, pe 7 martie, în semifinalele competiţiei, împerecherea jocurilor fiind SF1 vs. SF4 şi SF2 vs. SF3. Finala se va desfăşura pe 9 martie, în lupta pentru trofeu urmând să fie prezente invingătoarele din semifinale. U-Banca Transilvania Cluj-Napoca este deţinătoarea trofeului, după ce sezonul trecut a câştigat finala CRBM împotriva echipei CSM CSU Oradea.
Programul semifinalelor Cupei României:
Semifinală 1: BC CSU Sibiu/U-BT Cluj-Napoca – SCM Timișoara/CSM CSU Oradea
Semifinală 2: CSO Voluntari/BCM U Pitești – SCM U Craiova/CSA Steaua București
Semifinalele vor avea loc în 7 martie, urmând ca finala să se joace în 9 martie. M.D.