Expediţie cu Duster în Siberia

1
0

  • În 55 de zile vor fi parcurşi 25.000 km, plecarea fiind de la Mioveni



Pe 3 iulie 2021 se va da startul expeditiei Transsiberian-Mioveni-Magadan. Echipajul expediției TRANSSIBERIAN MIOVENI-MAGADAN, are în plan conform proiectului, să desfaşoare drapelul României, drapelul orașului Mioveni și drapelul Dacia în Siberia.


Astfel, membrii echipajului au programat această expediţie a se desfăşura în 55 de zile, perioadă în care vor străbate 25.000 km. Se intenţionează astel defăşurarea celor 3 drapele (al României, al Mioveniului şi al Daciei) # în orașul Yakutsk (capitala Republicii Yakutiya) din Federatia Rusa, în data de 19 iulie 2021 # în localitatea Oymyakon (celebra localitate din Republica Yakutiya, unde a fost înregistrată cea mai scăzută temperatura de – 71,2, într-o localitate locuită), în data de 24 iulie 2021 # în localitatea Ust-Nera (localitate din Republica Yakutiya, cea mai nordică localitate din traseul expeditiei), în data de 25 iulie 2021 # în orașul Magadan (capitala Regiunii Magadan din Federatia Rusa) în data de 28 iulie 2021.
“Vrem să transmitem live!”
“În funcție de accesul la internet, incercam sa tranzmitem live momentele esențiale ale expeditiei. Pregătirile continuă pentru expeditia ,,TRANSSIBERIAN MIOVENI-MAGADAN”. Ne-au sosit echipamentele, Letopp Assus, camera GOPRO 8, încărcător acumulatori GOPRO 8, carduri de memorie, camere de bord două bucăți, invertor tensiune 12/220 v 1000w GPS Mio., la care mai avem de introdus hărțile de Rusia. Ne pregătim în forță! 25 500 km în 55 intenţionăm să facem, traseul fiind Mioveni Argeș România – Magadan, Regiunea Magadan din Extremul Orient Rus” au transmis membrii echipajului cu 6 luni înainte de expediţia TRANSSIBERIAN MIOVENI-MAGADAN. Cei interesaţi de această expediţie o pot urmări pe pagina oficială a expeditiei Transsiberian Mioveni-Magadan https://www.facebook.com/Transsiberian-Mioveni-Magadan-109708 493999710/ , pe grupul,, asociației High Class Expedition Mioveni, pe conturile personale de Facebook, ale membrilor echipajului și pe canalul de YouTube, al expeditiei: https://youtube.com/channel/UCNPotfime6bixTvZMVmStaA .
Un singur echipaj
High Class Expedition Mioveni (Asociația Expediție de înaltă clasă Mioveni) este o asociație înființată de Viorel Dumitrașcu la 31 iulie 2020, inițiatorul expeditiei Transsiberian-Mioveni-Magadan, cu un autoturism Dacia Duster 4×4 diesel, un singur echipaj. Startul expeditiei va avea loc pe 03 iulie 2021 din orașul Mioveni – Argeș – România. S.Mihai


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.