Câmpulungul s-a transformat în oraşul iubirii!

0
0



Au apărut inimioare pe clădirile din Câmpulung. Este primul an când se întâmplă acest lucru, ele fiind în ton cu această perioadă în care îndrăgostiții sărbătoresc atât Valentine’s Day cât și Dragobetele.


Decorul este generat de proiectoarele care au fost instalate și cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, fiind prima achiziție pe care a făcut-o primarul Elena Lăsconi după ce s-a instalat la primăria Câmpulung. Aceste inimioare pot fi văzute de conducătorii auto care traversează orașul de la poalele Mateiașului dar și de cei care aleg să facă o plimbare prin oraș, după ce se duce soarele la culcare.
“Mă bucur să văd că ne-a făcut aceste proiecţii. Dacă nu se pot organiza alte evenimente, măcar atât să avem. E o iniţiativă remarcabilă. Hai că a început doamna Lasconi să facă şi pentru oameni, nu ca ăia de până acum! E femeie şi ştie ce trebvbuie făcut ca sa fie frumos, şi mai e şi voinţa, dacă vrei poţi!”, spune Ionuţ V. din Câmpulung.
“Am ieşit cu iubita prin oraş. Nu ne ducem la restaurant, vrem să ne plimbăm să ne recreem, chiar dacă e ger, suntem îmbrăcaţi bine, aşa că rezistăm”, spune un alt muscelean.
Primăria Câmpulung de Valentine’s Day nu va organiza niciun eveniment, anul acesta se pare că sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie nu prea este în agenda primarului Elena Lăsconi. Mai mult decât atât edilul orașului a declarat că de Dragobete, administrația locală vrea să lanseze primul eveniment ,,Câmpulung, Capitala scrisului românesc”. B Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.