Mioveniul joacă azi cu Gloria

0
0

CS Mioveni are programat astăzi un nou meci de campionat. De la ora 17.30, galben-verzii întâlnesc pe propriul teren pe Gloria Buzău, intrarea spectatorilor la acest meci fiind liberă.
Galben-verzii vin după un început ezitant de sezon, suferind o înfrângere acasă, 0-2 cu Viitorul Pandurii) în prima etapă din 2020 şi obţinând o remiză în deplasarea de săptămâna trcută de la FC Argeş (scor final 1-1). În schimb, Mioveniul vine cu un suflu nou pe bancă, primele două rezultate ducând la schimbarea antrenorilor. Astfel, Claudiu Niculescu a fost numit director tehnic, cu răspundere directă pentru rezultatele echipei de fotbal, în timp ce antrenorul principal, Marius Stoica, a fost trecut în stand-by. Schimbarea se vrea a fi un şoc, pentru ca echipa să obţină rezultatele aşteptate pentru promovare şi să se apropie de locul 1 sau să se distanţeze de locurile trei şi patru. Galben-verzii abordează partida de pe locul 2 al clasamentului, acolo unde a cumualt 38 de puncte. În schimb, Gloria Buzău vine la Mioveni de pe poziţia a 11-a, unde are 32 de puncte. Adversarii argeşenilor vin după remiza de acasă, 2-2 cu U Cluj, în timp ce în prima etapă au câştigat la masa verde cu Sportul Snagov.
Claudiu Niculescu va debuta la acest meci şi are nevoie de un rezultat pozitiv pentru ca echipa să se menţină pe locul 2.  S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.