Focar de infecţie COVID-19 la Spitalul Vedea!

1
0



La Spitalul de Psihiatrie Sfânta Maria-Vedea este focar de infecţie, după ce 22 pacienţi au fost confirmaţi cu coronavirus. În urma apariţiei cazurilor, Direcţia de Sănătate Publică Argeş a demarată o anchetă pentru a se stabili cum au fost infectaţi pacienţii, având în vedere faptul că vizitele au fost sistate iar personalul nu este infectat.


„Spitalul de Psihiatrie Sfânta Maria Vedea a raportat la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, un număr de 22 de pacienţi confirmaţi cu SARS CoV-2. Niciunul dintre lucrătorii spitalului, atât personal medical cât şi personal auxiliar nu au fost confirmaţi pozitiv”, a declarat Luminiţa Tiţu, inspector relaţii publice în carul DSP Argeş. Aşadar, 22 de pacienţi au coronavirus, din cei 75 de pe Sectia 2 a Spitalului de Psihiatrie Sfânta Maria Vedea. Toţi vor fi transferaţi la unităti covid. Sunt în stare stabilă. DSP Argeş a demarat o anchetă epidemiologică pentru a se stabili cum de s-au infectat cei internaţi, având în vede că angajaţi nu au coronavirus iar vizitele în unitate sunt sistate. Ca urmare a acestui focar, comuna Vedea a intrat în scenariul galben cu o incidenţă a numărului de cazuri la 1000 de locuitori, în ultimele 14 zile, de 1.78. M.Sandu


1 COMENTARIU

  1. Manevra, vreti sa faceti vaccinuri, nu-i asa? De ce nu au fost vaccinati si pacientii sau voi protejati leprele in halate albe, asta daca nu cumva e vrajeala cu vaccinul si protectia pe care o ofera? in curand o sa iasa la iveala prosteala asta ieftina cu vaccinul, o sa fiti considerati eroi fara lupta, adica milogi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.