A furt maşina şi a lovit-o!

0

  • Băut şi fără permis


  • Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Mărăcineni, a făcut-o lată în noaptea de sâmbătă spre duminică. S-a dus la un prieten la Ştefăneşti unde a băut. Când s-a terminat alcoolul, s-a oferit să se ducă să cumpere altul. A furat maşina mamei prietenului şi a plecat la drum. Lipsa experienţei la volan şi-a spus cuvântul. A făcut maşina praf şi s-a ales cu dosar penal!


    În noaptea de 27 spre 28 februarie a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești se aflau în patrulare când au văzut o maşină în şanţ. Un tânăr de 22 de ani, din Mărăcineni, tocmai cobora din maşina serios avariată, un Volkswagen Golf. „Din verificări s-a stabilit că tânărul ar fi condus un autoturism pe strada Sticlelor din Ștefănești, fără a poseda permis de conducere, intrând în coliziune cu glisierele de protecție și cu un indicator rutier, autoturismul oprindu-se într-un canal de irigații betonat.
    Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei” declara Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.
    S.-a stabilit că Victor Valentin B., avea o concentraţie de alcool de 0,53 la mie. Acesta a sustras cheile, aflate pe masă, de la mașina mamei prietenului său şi a plecat la drum.
    După peripeţiiile sale s-a ales cu dosar penale pentru furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. M.Sandu