Familie cu copil ajunsă pe drumuri

2
0

  • Rămaşi fără serviciu
  • Cazaţi la hotel din banii poliţiştilor locali



Un gest demn de urmat de noi toţi, au făcut poliţiştii locali din Câmpulung. Aceştia au dat dovada de altruism şi omenie, au ajutat doi tineri şi copilaşul lor de doar 3ani şi 6 luni.


Un echipaj al Poliţiei Locale din Câmpulung se afla în patrulare în zona centrală a Câmpulungului. Pe podul ce traversează Râul Târgului, şi duce din centru spre Bulevardul Ion Mihalache, poliţiştii au observant doi tineri cu un copilaş mic în braţe. Era aproape ora 22.00, iar poliţiştii au oprit pentru a le comunica faptul că trebuie să se grăbească spre casă. Era o tânără de 19 ani, iubitul ei de 23 de ani şi micuţul de 3 ani şi 6 luni. Cei doi au spus că nu au o casă, nu au unde să se grăbească, nu au un loc al lor. Au povestit că au lucrat la o pensiune, undeva spre zona judeţului Braşov, iar de acolo au fost concediaţi şi s-au întors la Câmpulung, dar nici aici nu au o casă.
Două nopți de cazare și mâncare!
Poliţiştii nu i-au putut lăsa să doarmă sub cerul liber, astfel că au căutat ajutor la un complex din subordinea Direcţiei Generale de Protecţia Copilului Argeş, unde, din păcate, nu au găsit înţelegere. Timpul trecea, vremea era ploioasă, iar temperature scădea, astfel că poliţiştii au decis să ia iniţiativa. Fiecare dintre ei a pus o sumă de bani, iar cu aceştia au acoperit cazarea celor doi tineri la hotelul Muscelul, pentru două nopţi şi pentru că tinerii au spus că nici mâncare nu au, tot localii din Câmpulung au cumpărat apă, şi mâncare, care să le ajungă timp de două zile. Pe data de 16 martie, poliţiştii locali au luat legătura cu reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială din Câmpulung. Aceştia s-au deplasat la hotelul din zona centrală a municipiului şi au preluat cazul celor doi tineri, urmând să se găsească o soluţie viabilă pentru tânăra familie lovită de soartă. B.Radu


2 COMENTARII

  1. Nu inteleg cum poate un copil de 16 ani să nască un copil? Iar la 19 ani ajunge pe străzi cu ăla care a abuzat de naivitatea ei???
    Si pun pariu ca la 25 de ani este ,,plecată la muncă în străinătate,,.

  2. Lipsa de educatie si saracie, asta e cauza principala pentru mamele minore. Dar nici macar asta nu e problema principala, sa ne amintim ca acum mai putin de 100 de ani majoritatea femeilor din Romania erau mame la 17 ani…
    Problema e lipsa totala de intelegere , de empatie , de implicare pe care le are statul in cazuri de genul..N-avem , nu stim, nu are hartia aia etc…Normal ca pleaca sa munceaasca in strainatate, ce sa faci aici cu 1500 de lei pe luna si sa cresti si un copil.
    Asta e rezultatul atator ani de distrugere a sistemului de educatie , lucru dorit de actualii si fostii guvernanti. Saraci, prost educati si servili astia sunt majoritatea romanilor..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.