Minorii s-au distrat vandalizând!

0

Trei băieți, doi de 14 ani și unul de 15 ani s-au distrat vandalizând ușa unui veceu public în Parcul Tineretului, din cartierul piteștean Craioveni. Minorii au fost depistați cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. M.S. 

În data de 20.03.2021, în jurul orei 15:00, au fost depistați și identificați, pe baza înregistrărilor de pe camerele de supraveghere din zona Parcului Tineretului, trei minori care au vandalizat ușa unei toalete publice din zona respectivă.

 

Prejudiciul va fi recuperat, costurile fiind suportate în totalitate de către părinți. Făptuitorii au fost sancționați contravențional, conform Legii 61/ 1991, cu amenzi de 100 lei fiecare, anunță Poliția Locală Pitești.

 

În asemenea acte de vandalism sunt implicați, din păcate, în ultima vreme, tineri și copii. Autoritățile fac apel la responsabilitatea părinților, la un efort comun – familie, școală, poliție – pentru reducerea, prin educație și exemple de bună purtare, a comportamentelor de acest gen, a mai transmis Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești..

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.