Ședință cu scandal la Consiliul Local Pitești!

2
0



Luni după amiază, la Consiliului Local Pitești a avut loc o ședință extraordinară, deși doar peste câteva zile era programată ședința normală. Pe ordinea de zi a fost și numirea reprezentanților Consiliului Local în Adunările Generale ale Acționarilor ale Apă Canal și Termocalor Confort.


Cele două proiecte au generat discuții aprinse. Grupul consilierilor locali PNL și USR au convocat o ședință extraordinară cu două proiecte prin care să fie numiți aleșii locali în AGA a celor două societăți, după ce în ședința anterioară, liberalii și useriștii au atras atenția că au fost convocate, fără respectarea legii, două ședințe la Adunările celor două societăți. Pe cealaltă parte, consilierii PSD au susținut că nu mai este nevoie ca aleșii locali să facă parte din AGA, asta deși până la finalul mandatului trecut au făcut parte câte doi consilieri în fiecare Adunare Generală a Acționarilor.
Consilierii PSD și Ana Stan au contestat proiectele
Consilierii locali PSD și Ana Stan au contestat puternic cele două proiecte propuse de consilierii locali PNL și USR. Aceștia au subliniat că după ce a fost modificat codul administrativ, în Adunările Generale ale Acționarilor face parte doar primarul, deși până la sfârșitul mandatului trecut au făcut parte câte doi consilieri locali. Mai mult, cele două societăți primesc sume importante de bani de la bugetul local pentru funcționare și subvenții. Secretarul general al Primăriei le-a spus consilierilor puterii că refuză să dea aviz de legalitate pe aceste numiri. Prefectura Argeș va decide dacă aceste numiri în AGA sunt legale.
Apostoliceanu, votat în AGA la Apă Canal
După câteva ore de discuții aprinse, Sorin Apostoliceanu a fost propus și votat de consilierii locali PNL și USR pentru a face parte din Adunarea Generală a Acționarilor la Apă Canal și profesorul Miu Barbu, de la USR -la Termo Calor Confort. M.D.


2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.